Websiteonderhoud

Een website zelf onderhouden en up to date houden is een tijdrovende klus. Vooral als u niet de in en outs kent van de online wereld. Het internet veranderd continu.

VD HOOVEN is de geschikte partner om dit voordelig te kunnen uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat de website goed blijft functioneren en up to date blijft. Dit is zeer belangrijk om de website goed bereikbaar te blijven houden. Software, plug-ins maar ook uw content moeten regelmatig geupdate worden. Dit om de veiligheid maar ook de bereikbaarheid van uw website te garanderen.

Ook wanneer de website niet door ons gemaakt is, kunt u ons verzoeken om nieuwe functies toe te voegen aan uw site. Dit geldt natuurlijk ook voor websites die wel door ons gerealiseerd zijn. Dit is dan wel een stuk eenvoudiger, dankzij de werkwijze van VD HOOVEN.

Zelf uw onderhoud doen aan uw website? Natuurlijk, dit kan altijd. Waar u hulp nodig heeft, ondersteunen wij u graag. Dankzij het Content Management Systeem waarmee alle websites van VD HOOVEN zijn uitgerust, is het heel eenvoudig zelf content te plaatsen op uw site. Zo houdt u de kosten laag, en toch uw site actueel.

ONDERHOUD DOOR VD HOOVEN

Als u VD HOOVEN uw website laat onderhouden, dan kan dit op 2 manieren. Wij kunnen aan de slag met uw website en uw achteraf factureren. Of u koopt van te voren een aantal uren in bij ons en hiermee besteden wij de ingekochte tijd aan uw website. Het voordeel van de laatste werkwijze is dat de kosten altijd van te voren duidelijk zijn. Al betekent dit niet dat wanneer wij achteraf factureren wij zomaar hoge kosten maken. Mocht het werk meer tijd kosten dan vooraf geschat, nemen wij eerst contact met u op om samen te beslissen wat de te nemen vervolgstappen zijn. Zo zijn de kosten nooit te hoog. Onze factuur is helder en transparant, zodat u precies weet waarvoor u betaalt.

Mocht u vragen hebben, neem dan vrijblijvend #contact met ons op.