Webconsultancy

Wat voor website u ook wenst of bezit, uw website bepaalt uw online kansen. Klanten bezoeken uw site en deze bepaalt gelijk de eerste indruk naar uw klanten toe. Een goede, heldere website is dus van groot belang. Het is belangrijk dat deze aansluit bij uw huisstijl, de gewenste doelgroep bereikt en voldoet aan uw wensen. Of het nu gaat om een blog, business site of een nieuwssite, een goede website bepaalt een goede eerste indruk.

Webstrategie

Wij gaan graag met u rond te tafel zitten om een webstrategie voor uw project te bespreken. Hier gaan wij kijken naar wat u precies wilt bereiken met u website en wat u budget daarvoor is. Zo’n gesprek kan bij het (op)nieuw bouwen van een website het beste vooraf gebeuren. Zo kan de website volledig gebouwd worden volgens de voorafbepaalde strategie. Sommige partijen bouwen eerst een website en vullen deze en gaan daarna pas kijken of dit het gewenste effect heeft. Dit kost onnodig extra tijd en betekent vaak dubbel werk. Een goed begin is het halve werk namelijk. Vooraf stellen wij graag met u samen het doel vast en hierop realiseren wij een nieuwe website. Dit bespaart tijd en kosten achteraf.

Web presence management

Tijdens een consult bespreken wij graag met u alle do’s en don’ts voor de online markt. Dankzij onze uitgebreide kennis kunnen wij helpen een bepaalde strategie op te stellen waardoor u uw voet zet in de online markt. Daarbij valt te denken aan de volgende onderwerpen: ontwerp, veiligheid, doelstellingen, onderhoud, hosting en toekomstvastigheid.

Dankzij het complete plaatje wat VD HOOVEN u kan bieden, kunnen wij succesvol de vooraf bepaalde strategie doorzetten en beheren. Dit noemen wij web presence management. Ook bij het bezitten van een bestaande website, kunt u bij ons terecht voor een zogenoemde second opinion.